Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Производители

Производители с гарантирано качество

HAOPU

HAOPU

Zhejiang Haopu Electronics Co., Ltd е разположен в областа Dongzhou . Корпорацията е синтетичен форма на предприятие и е органично цяло на науката, промишлеността и търговията с 10000м2 на производствената база . Корпорацията притежава самостоятелен внос и износ.Тя е първата по пътя на международни стандарти за качество на ISO9001 атестация сред същата индустрия у дома. Корпорацията притежава гръбнак от старши специалисти специалисти и управителен екип .В същото време тя е оборудвана с обзавеждането за полиране, фрезоване, шлифоване, рязане и пластмаси шейпинг на различни спецификации .Компанията притежава огромен изследователски и развоен капацитет Основните продукти на корпорацията са ламинатори и шредери ,подвързващи машини, биндери и др.Доверието на клиентите в страната и чужбина е натрупан заради надеждната производителност и новият дизайн на продукта на корпорация.

http://www.haopu.com

9

продукти

DOWELL

DOWELL

форматни ламинатори,унищожители на хартия и документи

1

продукти

UNIMATE

UNIMATE

Подвързващи машини

7

продукти

TPPS

TPPS

машини за подвързване, консумативи за ламиниране и подвързване

7

продукти

ATTRACTIVE

ATTRACTIVE

подвързващи машини, консумативи за ламиниране и подвързване

22

продукти

KW-TRIO

KW-TRIO

ролкови ножове и гилотини, перфоратори, телбоди, други изделия за довършителна обработка

62

продукти

CYKLOS

CYKLOS

машини за биговане, сгъване, микроперфорация, рязане на визитки и други довършителни дейности

12

продукти

SPC

SPC

пробиващи и архивиращи машини

4

продукти

FRELINE

FRELINE

унищожители на документи

0

продукти

THE MAGIC TOUCH

THE MAGIC TOUCH

трансферна хартия

0

продукти

Mondi

Mondi

производство на висококачествени хартии и картони

http://www.mondigroup.com/

13

продукти

Soporcel

Soporcel

Основен играч на международния пазар на хартия и хартиена маса, Portucel Soporcel група днес е европейски лидер в производството на премиум офис хартия, като е натрупал тази позиция благодарение на стартирането на новата Setúbal мелница.

http://www.portucelsoporcel.com/en/index.html

2

продукти

 DSB – Тайван

4

продукти

 HSM – Германия

0

продукти

 LEITZ - Германия

3

продукти

DESICOR - Португалия

14

продукти

KOBRA - Италия

KOBRA - Италия

ELCOMAN днес е един от световните лидери в производството на офис шредери способни да режат хартия, CD, DVD, дискети и кредитни карти, професионални гилотини и тримери, флипчарт Всички продукти се продават под търговската марка Kobra в над 80 страни, чрез мащабен мрежа от агенти и търговци на дребно и 7 дъщерни дружества по целия свят. Уникалност, високо качество, добавена стойност и иновации, Това са крайъгълните камъни на КОБРА продукти заедно с нашия фокус върху удовлетвореността на клиентите и лоялност, както и на околната среда. Името на KOBRA е синоним на изключителната Произведено в Италия продукти с високо качество , сертифицирани и гарантирани в съответствие с европейските стандарти.

http://www.elcoman.it/en-gb

8

продукти

DESQ - Холандия

DESQ - Холандия

Една амбициозна марка в Office Products индустрия. Специализирана в апелативните, ергономичните бизнес машини и чанти . Продуктите притежават свеж и изчистен дизайн в офиса и дома-офис среда. DESQ продуктите в момента се продават в девет различни страни в Европа

http://www.desq.eu

8

продукти

Fellowes

Fellowes

Fellowes е глобален лидер в производството и разработката на шредери, ламинатори, подвързващи машини и богата гама офис аксесоари.

http://www.fellowes.com

9

продукти

GENMES

GENMES

С история от близо три десетилетия производството в Тайван и Шанхай GENMES OFFICE PRODUCTS CO., LTD. е създадена в Шанхай, Китай през юли 1995 г. заводът за производство на 100 000 квадратни метра е работното място за повече от 800 добре обучени служители и 150 професионални техници. Нашият завод произвежда широка гама от телбод, телбод, перфоратор, отстраняване на телчета , броячи, bookend, решения за визитни картички, острилки, печат тампон, лента опаковка, супер компас, математика инструменти .. ... Т.н.. В допълнение към нашата собствена марка "GENMES", ние също работим рамо до рамо с водещатото дружеството за канцеларски материали от OEM дизайни. Благодарение на нашата вярност към най-високо качество, сме инвестирали значително в нашата CAD / CAM оборудвана R & D център. Всички продукти са произведени от CNC и автоматизирани машини . Въпреки, че производствения процес се осъществява в Китай, всички технологии, са с произход от Тайван, и по-специално на , метал пресоване, пластмасови инжекция, боядисване и всички възли са завършени в нашата собствена фабрика. Производството в една и съща фабрика да гарантират на клиентите пълен контрол върху качеството на продуктите. В традиционните, но все по-променящата се пазарна канцеларски материали, ние сме посветени на изобилие от ресурси за ново производство, така че да се осигури изобилие и повече алтернативи на нашите клиенти. Където клиенти отидат и каквото имат нужда, ние ги уверя, на голямо доверие и надеждност на нашите продукти и услуги.

http://www.genmes.com

4

продукти

RENZ

RENZ

Компанията RENZ създадена през 1908-ма година. Повече от 100 години опит гарантират изключително надеждни и качествени машини за подвързване и ламиниране. Името RENZ е гаранция за качество и надеждност. Повечето продукти се произвеждат във фабриката в Хеубах, Германия. Гамата започва от малки подвързващи и ламиниращи машини до автоматизирани производствени системи за масови тиражи. RENZ предлага различни видове подвързване, като по този начин отговаря на нуждите на клиента – било то за производство на календари, бележници или книги.

https://www.renz.com

11

продукти

Olympia - ГЕРМАНИЯ

0

продукти

Мonolith GmbH - Germany

8

продукти

Skreba - Germany

Skreba - Germany

Основана преди повече от 88 години и от тогава са настъпили много промени за skrebba. Едно нещо, обаче, е останало непроменено: любовта за опростяване, за подобрение, за съвършенство. Тези три думи са това което е валидно и е добре известна, ценена и желана по целия свят: "Произведено в Германия". какво означават тези думи: качество ,най-голямо съвършенство. Целта на компанията никога не е била да бъде една от най-големите компании в областта, но винаги е искала да бъде по-добре. по-убедителни в качеството на продукта, по-надеждни в експлоатация, по-иновативни в проектирането и разработването на продукта.

http://www.skrebba-werk.com

0

продукти

RC SYSTEMS - EU

RC SYSTEMS - EU

Марката вече присъства в целия свят на всеки един от петте континента, като един от най-добрите водещи производители на машини за рязане на хартия. Производител известен със своите стандарти за качество на материалите като стомана и устойчиви и трайност във времето с италиански дизайн и технология. Всяка част от машините е проектирана и произведена с прахово покритие, обработени и сглобени във всичките им фази в нашата фабрика, намиращи се в сърцето на Трансилвания, гр.Сибиу /Hermannstadt/, добре известен район на Румъния. Ние се грижим за всеки детайл, за да се постигне съвършенство и най-висок контрол на качеството. Нашата цел е да се създаде продукт с несравнима издръжливост и надеждност, както и естетически и ненадминат дизайн.

http://www.rcsystems.ro

1

продукти

Rapesco - Великобритания

Rapesco - Великобритания

Основана през 1957 г., днес милиони хора разчитат на продуктите ни в повече от 100 страни по света, а във Великобритания повечето хора избират продуктите на Rapesco за хартия, отколкото всяка друга марка (Source MPA). Rapesco е отговорен за създаването на най-добрите офис продукти. С над 50-годишния опит сме се ръководили от дизайна и производствените иновации, като инвестирахме сериозно в най-новия софтуер за проектиране, прогресивните инструменти и работата с най-новите технологии което ни позволява да се прокарат възможностите за проектиране до границата на възможно най-доброто. Нашата цел. Да се ​​разработят нови стандарти за производителност за телбодиране, перфориране и крепежни елементи. За да създавате продукти, които не просто функционират - но те работят по качествено и работят по-дълго. Продуктите на Rapesco са повече от обикновени функционални елементи, те са подвизи на инженеринга. Ние непрекъснато търсим начини да дадем на нашите продукти допълнителна стойност. Отпуснете се, като знаете, че продуктите на Rapesco идват със спецификациите, които вие очаквате от производител, който има само най-високите стандарти и визия за бъдещето.

https://rapesco.com

1

продукти

Reco Systems - Австрия

Reco Systems - Австрия

RECO SYSTEMS е европейска марка за качество, базирана в Виена Австрия. Ние предлагаме печатни довършителни продукти и смеспециализирани в три продуктови групи:- обвързващ- ламиниране- Системи за лични карти.RECOsystems стартира през 60-те години с производството на свързващи вещества за лепило и лепило за книговезкия сектор Отпо това време разширихме нашата продуктова гама стъпка по стъпка като както и нашата търговска зона.През 2011 г. изнасяме в повече от 20 страни в световен мащаб, 2017 след повече от 30 .

http://www.recosystems.eu

5

продукти